Returnarea banilor

Completați formularul de retur și veți primi banii napoi în maximum 48 de ore.

100% Returnarea banilor

După achiziție, aveți la dispoziție 14 zile pentru a vă asigura că acest produsul este valoros pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteți complet mulțumit și nu găsiți valoare în el, vă vom rambursa plata, integral, garantat, fară explicații!

Returnarea banilor

Completați formularul de retur și veți primi banii înapoi în maximum 48 de ore.

100% Returnarea banilor

După achiziție, aveți la dispoziție 14 zile pentru a vă asigura că produsele sunt valoroase pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteți complet mulțumit și nu găsiți valoare, vă vom rambursa plata, integral, garantat, fară explicații!

Promisiunea noastră

Prin resursedigitale.ro, ne-am propus să aducem un plus de valoare în piața din România prin materiale digitale. Cumpărând materialele noastre, contribuiți la susținerea afacerilor românești și ne veți ajută să devenim mai buni. Promisiunea noastră este de a va oferi cele mai valoroase informații la un cost redus.
 Dacă nu găsiți valoare în materialele noastre, vă vom returna banii timp de 14 zile, fără nicio întrebare!

100% Returnarea banilor

După achiziție, aveți la dispoziție 14 zile pentru a vă asigura că produsul este valoros pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteți complet mulțumit și nu găsiți valoare în el, vă vom rambursa plata, integral, garantat, fară explicații!

Despre noi | Contact | Termeni si Conditii

Resursedigitale.ro © 2023 • Toate drepturile rezervate

Contact       Politica de confidentialitate       Termeni si Conditii       Politica de Returnare